Nieuwe klant Login
Zuid-Afrika-Asara-Stellenbosch
Rode-wijnen
Rode wijnen
Rosé-wijnen
Rosé wijnen
Witte-wijnen
Witte wijnen

Historisch domein, genoemd naar 3 Afrikaanse goden, Astar, Asis en Asase, die de aarde, zon en hemel voorstellen. Asara ligt in het hartje van Stellenbosch. Duurzaamheid en respect voor de natuur is deel van de drijfveer en filosofie van deze winery. Wijnmaker François Joubert tekent er voor fris gestructureerde wijnen.
Buiten winery is Asara een award winnend vijf sterren hotel. De boerderij die nu de winery is, is in 1691 met subsidie ​​van de gouverneur van de toenmalige Kaapkolonie gebouwd. Van 1772 tot 1995 was de boerderij van de familie Roux die het Verdun noemde. In 1953 werden de eerste druiven geoogst en werd de eerste  wijn geproduceerd en verkocht onder het label Landgoed Verdun.
In 1995 ging het eigendom van de boerderij, voor het eerst in meer dan 200 jaar, over van de familie Roux naar Francis Tolken.

In maart 2011 werd Pete Gottgens als General Manager benoemd voor zowel het hotel als de wijnmakerij. Pete is voornamelijk bekend als voormalig chef-kok/eigenaar van Springbok Café in Londen.