Nieuwe klant Login
Proefpakket Bodegas Sers Spanje 5 1
Proefpakket Bodegas Sers Spanje
Reviews | Review toevoegen

Proefpakket Bodegas Sers; pakket bestaande uit 1 fles van elk van de volgende wijnen: Blanqué, Primer, Singular, Temple, Reserva, Gran Reserva (afbeelding ter illustratie).

Standaard levertijd

2 dagen

€ 83,45
€ 62,95
Prijs per pakket

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Bodega Sers is gelegen in de streek Somontano, ca 200km ten noordwesten van Barcelona en ca. 50km ten zuiden van de Franse grens. De bodega is met 12 hectare wijngaarden en met een beperkte productie één van de kleinste bodega’s daar. De bodega wordt op een traditionele manier gerund waardoor de druiven een betere kwaliteit voortbrengen.
Bodega Sers produceert slechts kleine batches van haar wijnen, tussen de 1500 en 6000 flessen, met druiven soorten zoals de Parraleta, Chardonnay, Merlot, Syrah en Cabernet. Al hun wijnen zijn gericht op de smaakpapillen, op zoek naar nieuwe sensaties.

Proefpakket Bodegas Sers; pakket bestaande uit 1 fles van elk van de volgende wijnen: Blanqué, Primer, Singular, Temple, Reserva, Gran Reserva

Review toevoegen

Bedankt voor het plaatsen van uw review. Uw review wordt niet direct geplaatst, eerst wordt door de beheerder gekeken of deze product gerelateerd is. Na goedkeur zal uw review op de pagina verschijnen.

Leendert Jenezon -

Heerlijke wijnen, allemaal even lekker!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews