Nieuwe klant Login
Wildekrans Premium Range Barrel Select Pinotage
Wildekrans Premium Range Barrel Select Pinotage 2017
0 Review | Review toevoegen
De Wildekrans Pinotage Barrel Selection Reserve heeft een prachtige structuur en diepte. Het koele klimaat brengt aroma's van pruimen en rood fruit met zich mee.

Standaard levertijd

2 dagen

€ 29,95
Prijs per fles 0,75 L

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
De Wildekrans Pinotage Barrel Selection Reserve heeft een prachtige structuur en diepte. Het koele klimaat brengt aroma's van pruimen en rood fruit met zich mee. Gecombineerd met elegante vanille aroma's, past deze Wildekrans Pinotage Barrel Selection Reserve goed bij wild en sappige biefstuk. Deze complexe, fruitige wijn wordt gemaakt door selectief bijzonder zorgvuldig behandelde wijnstokken te oogsten. Wat deze wijnstokken onderscheidt van andere, is dat er maar een paar druiven op de stam achterblijven (sterke reductie), wat resulteert in een rijker en complexer sap. De wijnen van de Barrel Select Range worden tot 24 maanden in Franse eikenhouten vaten bewaard. Vandaar de naam Barrel Select Range.
Wijnmakerij:
De adembenemende wijnboerderij ligt midden in de inheemse Rhenosterbosstruiken, in de Bot River Valley. Wat nu een bekroonde wijnboerderij is met meer dan 100 jaar traditie, werd oorspronkelijk opgericht als een gemengde boerderij. Het duurde niet lang voordat duidelijk werd dat het koele terroir perfect was voor het telen van eersteklas druiven. De filosofie van Wildekrans is gebaseerd op lage interventie, met een focus op de essentie van de wijnstok en zijn omgeving. Daarom wordt bij het opkweken van de wijnstokken gelet op kleine opbrengsten met een uitgesproken structuur en vruchtintensiteit. De zorgvuldig handgemaakte wijnen tonen een doorslaggevende esthetiek: rijp, direct en gemakkelijk toegankelijk, zoetig.


 
Land Zuid Afrika
Sub gebied Walker bay - Botrivier
Druivensoort Pinotage
Alcohol percentage 14,5 % vol.
Wijnhuis Wildekrans Wine Estate
Jaar 2017
Kleur Donker rood
Bewaartijd 8 - 12 jaar
Drink temperatuur 16-18 oC
Smaak Droog
Inhoud 0,75 L
Afsluiting Kurk
Allergenen Bevat sulfieten

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.