Nieuwe klant Login
Weergave:
 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Erzetic-Chardonnay-2015-wit Erzetic Chardonnay 2015 wit

Deze wijn heeft een stro-achtige gele kleur met groene schijn. Een weelderige boeket van perzik, appel, ananas en andere tropische vruchten geeft deze wijn zijn neus.
13,50
Per fles 0,75 L

Wijn van Cairanne, altijd de lekkerste wijn voor elke gelegenheid Erzetic Sauvignon blanc 2015 wit

Deze wijn heeft een goud gele kleur met groene schijn. Een weelderige boeket van vlierbes, peper, grapefruit en passievruchten geeft deze wijn zijn neus.
13,50
Per fles 0,75 L

Wijn van Cairanne, altijd de lekkerste wijn voor elke gelegenheid Erzetic Ribolla 2017 wit

Deze wijn heeft een goud gele kleur met groene schijn. Een weelderige boeket geeft deze wijn zijn neus. De wijn is vol, heerlijk droog, fris, wit fruit, peer, harmonieus en een mooie zuurgraad.
13,50
Per fles 0,75 L

Wijn van Cairanne, altijd de lekkerste wijn voor elke gelegenheid Erzetic Pinot gris 2017 wit

Deze wijn heeft een goud gele kleur. Een weelderige boeket geeft deze wijn zijn neus. De wijn is vol, heerlijk droog, fris met hints van appel, peer en citrus vruchten. Harmonieus en een mooie zuurgra
13,50
Per fles 0,75 L

Erzetic-Pinot-gris-Amfora-2012 Erzetic Pinot gris Amfora 2012

De wijn heeft een intense goudoranje, bijna amberkleurige kleur. Door de special techniek van rijping in amforas is dit een complexe wijn.
24,95
Per fles 0,75 L

Erzetic-Cabernet-Sauvignon-Amfora-2015 Erzetic Cabernet Sauvignon Amfora 2015

De wijn heeft een donker robijnrode kleur met levendige paarse tinten. De neus heeft aroma's van rood fruit, zoals kersen, overvloed van specerijen, violet bloesems en leder.
25,50
Per fles 0,75 L

Erzetic-Amfora-Belo-2012 Erzetic Amfora Belo 2012

De wijn heeft een intense gouden oranje kleur met oranje tinten. De neus heeft delicate aroma's van bloemen en vruchten. De mond heeft balsamico notities en kruidigheid.
25,95
Per fles 0,75 L

Erzetic-Amfora-Rdeče-2012-rood Erzetic Amfora Rdeče 2012 rood

De wijn heeft een donkere robijnrode kleur met granaatappeltinten die een teken van een lange rijping zijn
31,95
Per fles 0,75 L

De naam ‘Primorje’ is afkomstig van de Sloveense woorden pri en morje, wat ‘bij de zee’ betekent. Hoewel slechts een klein deel van deze regio daadwerkelijk aan zee licht, is de positieve invloed van de Adriatische zee en het daarbij behorende klimaat tot diep in het achterland (tot in de Julische Alpen) aanwezig. Deze wijnregio is hiermee de enige in Slovenië die gekenmerkt wordt door een mediterraan klimaat en bovendien door de ijskoude Burja-wind. De Burja is niet alleen een zeer koude wind die een gevoelstemperatuur van -25 °C kan genereren, maar ook windvlagen van boven de 200km/u kan behalen. Dit is echter voornamelijk in het voor- en najaar. Het landschap hier wordt afgewisseld door glooiende heuvels, olijfgaarden, vijgenbomen, mediterrane vegetatie, pittoreske Kras-nederzettingen, hoge karstplateaus, bloesembomen, romantische rivierdalen, unieke karstformaties en de aanwezigheid van de strakblauwe Adriatische Zee. Het klimaat heeft een bijzonder positieve uitwerking op het landschap, de wijngaarden en dierlijke producten, zoals vleeswaren en kaas. Er gaat dan ook niets boven een goede locale rode wijn, geserveerd met Kraški Pršut (gedroogde ham) en Nanoski sir (Nanos kaas). De unieke mix van het Mediterrane klimaat, de Burja-wind en de rode aarde van het Karst zorgen voor karakterieke wijnen die nergens anders ter wereld zijn gelijke kent. Primorje is het enige Sloveense wijnbouwgebied waar meer dan 50% van de productie uit rode wijnen bestaat.