Nieuwe klant Login
Funaro Syrah Biologico 2013
Funaro Syrah Biologico 2013
0 Reviews | Review toevoegen
Deze wijn heeft een intense robijnrode kleur met paarse accenten. De neus heeft rood fruit, zoals kersen en bramen, met hints van violet en zoethout. In de mond toont hij een goede structuur.

Standaard levertijd

2 dagen

€ 12,50
Prijs per fles 0.75 L

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Cantina Funaro is een wijnhuis op de westpunt van Sicilië in Italië. Al 3 generaties lang wordt er wijn gemaakt. In 2003 hebben de broers Tiziano, Clemente en Giacomo Funaro het wijnbedrijf gecommercialiseerd. De broers overzien persoonlijk de productie. Daarnaast laten ze zich omringen door zeer gemotiveerde en competente werknemers.
De milieuvriendelijke boerderij wordt gerund door een vakkundige groep mensen die zorgen dat elke enkele wijnstok en elke olijfboom wordt getransformeerd in fijne wijn en mooie olijfolie. De familie Funaro vindt het belangrijk dat de bedrijfsfilosofie ten alle tijden wordt doorgevoerd.

Deze wijn heeft een  intense robijnrode kleur met paarse accenten. De neus heeft rood fruit, zoals kersen en bramen, met hints van violet en zoethout. In de mond toont hij een goede structuur, flexibele en goed geïntegreerde tannines. 100% Syrah.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.