Nieuwe klant Login
Cantina Colli Euganei Pinot Bianco DOC 2017
Cantina Colli Euganei Pinot Bianco DOC 2017
Reviews | Review toevoegen

Deze Pinot Bianco van Cantina Colli Euganei is lichtgeel van kleur, mooi in balans en zeer geschikt als aperitief of bij een lichte maaltijd.

Standaard levertijd

2 dagen

€ 7,50
Prijs per fles 0.75 L

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Cantina Colli Euganei is een coöperatie van toegewijde wijnmakers, gelegen in een beschermd gebied van het natuurpark Colli Euganei in de Venetostreek. Technische innovatie gaat bij deze coöperatie hand in hand met streven naar kwaliteit. De grond in dit gebied bestaat uit klei en heeft een vulkanische ondergrond. Niet voor niets staat er op de etiketten van Euganei telkens een fossiel, deze worden namelijk in grote getale gevonden in dit gebied.

Wie houdt van mineralen in de wijn is hier aan het goede adres. Deze Paòni Pinot Bianco van Euganei is lichtgeel van kleur, mooi in balans, zeer geschikt als aperitief of bij een lichte maaltijd. 12,5% alcohol.

Review toevoegen

Bedankt voor het plaatsen van uw review. Uw review wordt niet direct geplaatst, eerst wordt door de beheerder gekeken of deze product gerelateerd is. Na goedkeur zal uw review op de pagina verschijnen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per fles 0.75 L (incl. btw)

1 of meer

€ 7,50

6 of meer

€ 6,95

12 of meer

€ 6,50